1. Alexis Colon Lugo
  2. Valentina Reports ADK
  3. Tuesday, July 16 2019, 01:46 AM
  4.  Subscribe via email
I install on Mac the last version of Valentina ADK reports but it no recognize when opening my projects

Valentina.InitReports <<< no recognize any valentina class from plug-in
Comment
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov Accepted Answer
Hi Alexis,

I can't reproduce it

Please try to start from the terminal and attach the output text.

It may be the cache problem
You can find and remove (after closing the Xojo.app) the plugin cache in the user folder ~/Library/Caches/Xojo
Attachments (1)
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Valentina Reports ADK
  3. # 1
Alexis Colon Lugo Accepted Answer
after clean cache
Attachments (1)
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Valentina Reports ADK
  3. # 2
Sergey Pashkov Accepted Answer
And if you start it from the terminal - what messages do you have?
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Valentina Reports ADK
  3. # 3
Alexis Colon Lugo Accepted Answer
Hi
i go back to 2019r1 and is working now
thanks
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Valentina Reports ADK
  3. # 4
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Categories

Announcements & News
  1. 0 subcategories
Valentina Studio
  1. 2 subcategories
Valentina Server
  1. 4 subcategories
Valentina Database ADK
  1. 0 subcategories
Valentina Reports ADK
  1. 0 subcategories
Other Discussions
  1. 0 subcategories
BETA Testing
  1. 0 subcategories
Education & Research
  1. 0 subcategories
Omegabundle
  1. 0 subcategories